Sara blázquez i Josep Comajoan, amb Marta Molas (La Clara Comunicació) i Alba Gómez (L'Apòstrof) a l'acte de l'Ateneu Cooperatiu
Sara Blázquez i Josep Comajoan, amb Marta Molas (La Clara Comunicació) i Alba Gómez (L’Apòstrof) en un acte de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central sobre la comunicació des de i per a l’economia social

A Dies d’agost encetem el 2019 amb tres projectes molt interessants que suposen un nou repte per a la cooperativa. D’una banda, ens han concedit la subvenció del programa Aracoop, del Departament de Treball de la Generalitat, per desenvolupar el projecte de presència als mitjans, el qual portarem a terme juntament amb les cooperatives Vector 5 i Saurines.

També formarem part d’un altre programa Singulars de formació professionalitzadora amb inserció laboral i educativa dirigit a joves d’entre 16 i 28 anys, amb la formació en màrqueting i comunicació digital 2.0. Aquest el farem conjuntament amb la cooperativa La Fera Ferotge.

El tercer projecte consisteix en la coordinació de la comunicació del Mobile Social Congress, la quarta edició del congrés alternatiu de l’electrònica, un espai de trobada i de reflexió ciutadana per plantejar un model electrònic just, i que organitza Setem.