Projecte GEA

Des del mes de març, Dies d’agost imparteix un curs teoricopràctic gratuït sobre màrqueting i comunicació digital 2.0 a joves residents a Osona d’entre 16 i 28 anys. El curs s’emmarca en el projecte GEA, una iniciativa en el marc del programa Singulars del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i va dirigit a joves que es vulguin formar en aquest àmbit per poder-se incorporar al mercat laboral o tornar al sistema educatiu.

L’activitat es fa al Casal Claret de Vic i compta amb 10 alumnes. A més de la formació en comunicació 2.0, hi ha tres itineraris més: cuina, horticultura ecològica i reparació de bicicletes. La cooperativa La Fera Ferotge coordina el projecte i la resta de formacions van a càrrec de Càritas, la cooperativa de bicicletes Mbici i Joves Agricultors de Catalunya.