Plantem la llavor i ajudem a créixer a l'economia social i solidària | Carles Palacio
Plantem la llavor i ajudem a créixer a l’economia social i solidària | Carles Palacio

Plantegem DIES D’AGOST com una cooperativa de serveis de comunicació en el sentit més integral de la paraula. Volem aportar la nostra experiència en serveis de comunicació, però també en mitjans d’informació per col·laborar des de tots els àmbits de la comunicació a la transformació social. També en la difusió de tot allò que permeti conèixer i fer créixer el mercat social i l’economia cooperativa. També prioritzem la comunicació de tot allò relacionat amb la cultura i l’economia col·laborativa, ecològica i de proximitat.

Podeu consultar el nostre catàleg de serveis a través dels quals ens integrem en els equips de les empreses i entitats que col·laborem per aportar solucions als seus projectes comunicatius. El projecte per a nosaltres és tan important com per a ells i per això ens impliquem al màxim per oferir la millor solució en cada cas.

Entenem que la creació d’un mercat social també passa per la creació de cooperatives que ofereixen un servei de comunicació integral a les empreses i associacions de l’economia social i solidària. Actualment hi ha molts buits per cobrir, en aquest aspecte.

Des de DIES D’AGOST ens sentim part de l’economia social i solidària, i ens marquem l’objectiu de treballar en xarxa amb altres empreses i entitats que treballen per la divulgació i expansió del mercat social. Creiem en la intercooperació com un dels valors principals en els quals s’ha de basar la societat i, per això, oferim la nostra experiència i els nostres serveis en l’àmbit de la comunicació a altres empreses i entitats de l’economia social i solidària, alhora que recorrem a elles per complementar el nostre treball diari en aquelles especialitats on hi poden aportar valor afegit.