Núria Farrés, a la dreta de la imatge, amb Sara Blázquez i Josep Comajoan a la FESC
Núria Farrés, a la dreta de la imatge, amb Sara Blázquez i Josep Comajoan a la FESC

Des de l’1 d’octubre de 2018, la cooperativa compta amb una tercera sòcia treballadora, la Núria Farrés. Provinent dels àmbits de la filologia i de la comunicació, s’ha incorporat a l’equip de Dies d’agost per seguir sumant projectes i esforços.

La Núria és graduada en Llengües i Literatures Modernes amb especialització en rus i hebreu per la Universitat de Barcelona i la Universitat Estatal de Moscou. En l’àmbit de la comunicació ha treballat d’adjunta al departament de comunicació de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona del 2016 al 2018 i d’ajudant de producció d’un musical propi de L’Atlàntida l’any 2017.

Del 2012 al 2016 va treballar d’editora de continguts web i gestora de comunitats en línia a la fruiteria ecològica Arrel de Vic, així com també d’ajudant de premsa al festival de curtmetratges MECAL de Barcelona, l’any 2007. També té experiència en l’àmbit de la traducció, la interpretació i la correcció, i en l’àmbit de l’educació formal i no formal.