Barres i birres

Dies dagost, juntament amb altres cooperatives (Esperanzah, Cal Cases, Frescoop, Txarango, etc), impulsarem aquest any 2020 el projecte «Barres i birres». L’objectiu és la creació d’una cooperativa de barres i cervesa artesana per poder donar servei a esdeveniments culturals sense haver de recórrer a les grans marques.

Productors artesans amb projectes cooperatius de tot el territori estan creant la cervesa que s’estrenarà al juny amb la gira de Txarango i que ben aviat podrà abastir altres espais, com festivals o festes populars. A part de formar part del grup motor, Dies dagost coordinarem la comunicació del projecte.

Encara en l’àmbit del cooperativisme, durant el 2020 portarem per quart any consecutiu la comunicació de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, i en canvi, no durem la del Programa d‘Economia Social de la Generalitat, projecte en el qual hem treballat durant el 2019. També continuarem portant la dinamització i comunicació de la xarxa alTERna’t d’economia social i solidària d’Osona, en un encàrrec de l’Ajuntament de Manlleu, que lidera el projecte.