alTERna't

Per tercer any consecutiu, Dies d’agost va coordinar la comunicació de la fira alTERna’t d’economia social i solidària d’Osona, que es va fer el passat diumenge 16 de juny a l’Embarcador del Ter de Manlleu. Van participar-hi més de 30 iniciatives de l’economia social i solidària de la comarca i va ser un gran èxit de públic.

La jornada, amb activitats per a tota la família, taules rodones, tallers, ràdio en directe i el popular Dinar de llençats, va acabar amb el concert del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot.

La fira va posar el punt final al mes de l’economia social i solidària d’Osona, impulsat per la xarxa alTERna’t. Des de Dies d’agost es valora molt positivament haver contribuït a consolidar aquesta fira tan necessària i a posar el seu granet de sorra a l’economia social i solidària de la comarca.

Podeu veure un recull de fotografies de la fira en aquest enllaç.