reportatge vila d'abadal interior

Aquest dimarts 5 de juliol hem publicat un reportatge d’investigació a ‘Crític’. El reportatge gira entorn al cas de les despeses fetes per l’exalcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, amb la Visa de l’Ajuntament i inclou diverses informacions que no havien estat fet públiques fins el moment, com el llistat de les principals despeses en alguns restaurants cars de Barcelona en dies que ell tenia sessions al Parlament i, per tant, el dinar ja pagat per les dietes que cobrava de la cambra catalana.

El cas va ‘ressuscitar’ fa uns dies arran de la publicació de les converses entre el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i l’excap de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. En una d’elles parlaven del cas de la Visa de Vila d’Abadal.

Aquesta és la primera col·laboració entre Dies d’agost i Crític, un dels mitjans, també cooperatius, en els quals ens emmirallem de cara a la publicació digital d’informació crítica que començarem a editar a partir del novembre.

El reportatge es pot llegir en aquest enllaç.