dies-dagost-cineclub-1
Sara Blázquez, Josep Comajoan, Biel Barnils i David Caño presentant la pel·lícula

Dimarts passat, 13 de setembre, vam projectar ‘Dies d’agost’ a Cineclub Vic. És la pel·lícula d’en Marc Recha que dóna nom a la nostra cooperativa. Abans de la projecció vam explicar breument el projecte de la cooperativa i de la publicació digital que treurem a partir del novembre. Ens van acompanyar en David Caño, poeta i crític de cinema, i inspirador del nom de la cooperativa, i en Biel Barnils, fill d’en Ramon Barnils, el periodista a qui ret homenatge ‘Dies d’agost’. Moltes gràcies a tots dos, a Cineclub Vic i a tothom qui ens va acompanyar dimarts al vespre.

Si voleu saber més de la pel·lícula, ho podeu fer en aquest enllaç de la web de Cineclub Vic, o en aquest altre de la de Parallamps, la productora de Marc Recha. També podeu recuperar el tràiler en aquest vídeo.

Tagged on: