Un moment de l'assemblea de dijous al restaurant Sambucus de Manlleu
Un moment de l’assemblea de dijous al restaurant Sambucus de Manlleu

Dijous vam fer la primera assemblea de sòcies i socis de Dies d’agost. Ho vam fer al restaurant que la cooperativa Sambucus té a Manlleu, al barri de l’Erm. No és un lloc escollit a l’atzar. Ens feia molta il·lusió no fer aquesta primera assemblea en un lloc neutre, sinó en un restaurant d’una cooperativa com Sambucus que per nosaltres és referent a la comarca. A més, a Sambucus hi ha la Mireia Franch, que la tenim de sòcia a Dies d’agost. El fet que fos dijous va fer que hi poguéssim ser 9 de les 16 persones sòcies, les altres 7 es van excusar. Hi vam ser les dues persones sòcies que estem treballant a Dies d’agost i set de les sòcies col·laboradores. Molta satisfacció pel resultat, pel bon to i la col·laboració màxima de totes les persones durant les més de dues hores d’assemblea.

A part de les dues persones sòcies treballadores, la Sara Blázquez i en Josep Comajoan, les 14 primeres persones sòcies col·laboradores de Dies d’agost són les següents: Quim Capdevila, Carme Cara, Francesc Codina, Joan Coma, Llorenç Comajoan, Ignasi Costa, Mireia Franch, Toni Iborra, Roger Palà, David Palau, Sergi Puig, Mercè Puntí, Quim Soler i Clownia Produccions.

Hi vam fer un repàs pormenoritzat de com han anat aquests cinc primers mesos de funcionament de Dies d’agost, de com hem continuat amb alguns dels clients heretats de l’anterior etapa professional de la Sara, i com hem anat entrant en l’àmbit de l’economia social i solidària en el qual ens volem especialitzar. També dels cursos de formació que hem seguit, i d’altres projectes que tenim sobre la taula. El principal, si més no el més visible, la publicació digital crítica, social i cultural que si no hi ha res de nou editarem a partir de la tardor.  Vam acabar amb un brindis amb cervesa gentilesa de Sambucus. Pel futur de Dies d’agost i del cooperativisme!!!