Lluís Erra i Pilarín Bayés comentant aspectes dels últims dibuixos de l'artista mallenc
Lluís Erra i Pilarín Bayés comentant aspectes dels últims dibuixos de l’artista mallenc

Diumenge es presenta el llibre ‘De Malla a Vic per arribar a Austràlia’ que hem escrit des de Dies d’agost per a l’Ajuntament de Malla. Es tracta d’un llibre que explica la història de superació de Lluís Erra, un veí del municipi que va patir un atropellament a l’antiga N-152 i actual C17, quan només tenia 12 anys. L’accident li va provocar seqüeles físiques, i el dibuix ha estat una gran vàlvula de superació per a aquest artista mallenc.

El llibre, escrit pel periodista Josep Comajoan, de Dies d’agost, inclou desenes de dibuixos d’Erra i es presentarà aquest diumenge a les 12 a la sala de la Columna de l’Ajuntament de Malla. Hi intervindran Eudald Sentmartí, alcalde de Malla; Josep Comajoan, autor del llibre; Pilarín Bayés, ninotaire a qui Lluís Erra reconeix bona part del mèrit de que comencés a dibuixar, i el mateix Lluís Erra.

Durant la presentació també s’inaugurarà una exposició de dibuixos de Lluís Erra a la mateixa sala.

El llibre formarà part del regal de Nadal que l’Ajuntament fa a les famílies del municipi.

Tagged on: