Ignasi Costa, de Natx TV, durant el rodatge del vídeo
Ignasi Costa, de Natx TV, durant el rodatge del vídeo

Durant l’últim mes i mig hem participat en l’elaboració del vídeo de presentació de la cooperativa i empresa d’inserció laboral Sambucus, juntament amb el realitzador Ignasi Costa de Natx.TV. A més, també hem fet una formació de vídeo amb dispositiu mòbil a algunes de les persones de la cooperativa.

L’Anna, la Mireia i l’Asun ens van rebre al restaurant de Manlleu, i en Toni ens va ensenyar Mas Vinyoles, on cultiven i assequen les plantes per a les infusions. També vam ser a la Llar Residència de Manlleu amb la Zakia, la cuinera, i vam conèixer en Pep, un antic treballador de la cooperativa. A Dies d’agost estem molt satisfetes de contribuir a donar a conèixer projectes tan necessaris com aquest. Properament se’n podrà veure el resultat.