Un moment de l'assemblea que es va fer al restaurant cooperatiu Sambucus de Manlleu
Un moment de l’assemblea que es va fer al restaurant cooperatiu Sambucus de Manlleu

L’assemblea de sòcies i socis de la cooperativa Dies d’agost va aprovar el 28 de juny passat els números de l’exercici de 2017 en l’assemblea que es va fer al restaurant Sambucus de Manlleu. A l’assemblea hi van assistir les dues persones sòcies treballadores de Dies d’agost i cinc de les catorze sòcies col·laboradores. Els números de 2017 es van tancar amb un volum de facturació de 57.206,98 euros i unes pèrdues de 2.278 euros després d’impostos. El pla de viabilitat que es va fer des de la cooperativa abans d’engegar, el gener de 2016, preveia per al segon any de funcionament unes pèrdues de 3.500 euros i, per tant, el resultat ha estat lleugerament per sobre del previst. A l’assemblea també es va informar del pressupost de 2018.

Així mateix es va fer una repassada per diferents qüestions, com és la marxa de la cooperativa en general i de Setembre en particular. En la línia de transparència en la gestió de la cooperativa, pot consultar-se l’acta de l’assemblea (amb enllaços al compte de resultats presentat al Registre de Cooperatives i al pressupost de 2018) en aquest enllaç.