Un moment de la classe amb els alumnes de cinquè de l'escola Verge del Sòl del Pont
Un moment de la classe amb els alumnes de cinquè de l’escola Verge del Sòl del Pont

Seguint la nostra vocació de fomentar el cooperativisme al nostre entorn, dimecres vam participar en dues activitats prou interessants. Al matí, vam ser a l’escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter, amb els alumnes de 5è, que participen al programa CUEME, a través del qual creen i gestionen una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials, en aquest cas Dies d’agost.

Un moment de la sessió de dimecres al Col·legi de Periodistes
Un moment de la sessió de dimecres al Col·legi de Periodistes

A la tarda vam ser a la delegació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Manresa, convidats per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, explicant la nostra experiència cooperativista a la taula rodona «Les cooperatives de periodistes», juntament amb Sentit Crític i Fet a Sant Feliu.
Ens agrada cooperar!