Aquesta entrada és just per donar les gràcies a tothom que ha col·laborat en el verkami de Setembre, sigui fent-hi una aportació, sigui fent difusió de la campanya. Ens havíem plantejat aconseguir en els 40 dies de la campanya els 7.000 euros necessaris per pagar l’arrencada de la web de Setembre, i ho vam aconseguir, gràcies a totes les persones que hi van fer les primeres aportacions, en només quatre dies. Després, però, un cop completat l’objectiu, les aportacions han continuat fins arribar als 9.310 euros finals. Us garantim que estaran ben utilitzats en fer més i millor periodisme a Setembre!!!

Ara queda pendent entregar les recompenses. De bosses de tela amb el missatge de la Montserrat Roig ja en comencen a córrer, algunes de les persones que van fer aportació ja la van venir a recollir a la parada que vam fer a la Fira de l’Economia Solidària o a l’acte de divendres a la Muntanya de Llibres. En els pròxims actes que organitzem n’anirem entregant més, i si no, aviat rebreu una comunicació on explicarem com tenir la bossa i la resta de recompenses. Entre elles, la subscripció a Setembre, que començarà a editar-se a finals de novembre. Nosaltres ja tenim moltes ganes d’engegar!!!

Tagged on: