verkami-7625

Moltíssimes gràcies a tothom! Gràcies a les vostres aportacions vam aconseguir arribar als 7.000 euros inicials que ens feien falta per a l’arrencada de la web de Setembre en només quatre dies. Però ara seguim! Que el projecte de Setembre no s’acaba en una web.

Hi ha molta gent que s’ha interessat per continuar col·laborant en la campanya, i per això ara plantegem un nou repte per als 33 dies que queden per tancar-la: poderacompanyar alguns reportatges amb vídeos, i en concret, fer dos reportatges especials d’investigació, amb versió escrita i en vídeo que es publicaran a Setembre, però també a la Directa i a Crític, dues publicacions per a nosaltres referents entre el periodisme compromès a nivell nacional. Totes dues són, com nosaltres, cooperatives. I és que nosaltres la intercooperació ens agrada predicar-la i també practicar-la!

Ja dèiem en la nostra presentació que no ens agrada parlar de periodisme d’investigació perquè, com deia Ramon Barnils, que n’hi ha cap altre, potser? Però volem plantejar-nos el repte d’arribar als 10.000 euros de recaptació i, aquesta vegada sí, destinar aquests diners, per una part, a acompanyar alguns reportatges amb vídeo, però també a treballar-ne dos amb temps i recursos, que permetin treure llum a dos temes encara per decidir de tal rellevància que també seran publicats a Crític, un, i a la Directa, l’altre. Si voleu, ja ens podeu començar a fer arribar suggeriments de possibles temes per investigar!

Ens ajudeu a completar el nou repte? No ens cansarem d’anar-ho repetint: el periodisme que volem o ens el paguem nosaltres, o algú altre l’acabarà pagant, i potser no ens acabin d’agradar els interessos que representa. Altre cop, moltíssimes gràcies a tothom! Emociona molt veure el suport que hem tingut en la primera setmana de campanya!

Podeu fer les aportacions en aquest enllaç: http://vkm.is/setembre.